Hírek

Camren Bicondova visszaadja a Macsaknő szerepét még a Gotham fináléja előtt

A Batman-univerzumban játszódó Gotham egyik legimádnivalóbb karaktere a Camren Bicondova alakította Macskanő. Az ifjú színésznőt azonban hiába várjuk a sorozat jövő héten esedékes fináléjában.

Camren Bicondova Twitter-fiókjában jelentette be, hogy számára a sorozat még a befejező epizód előtt véget ér. „Fontos nekem, hogy én mondjam el nektek, mert ezt a döntést én hoztam” – olvasható a színésznő bejelentése a The Wrapon.

A Gotham lezárása 10 évvel a sorozat eseményei után fog játszódni, és azt mutatja meg, amikor Bruce Wayne Batmanné válik. Bicondova azt mondta, az ő döntése volt, hogy nem ő fogja Selinát alakítani ebben az epizódban, mert nem lett volna számára komfortos egy ennyivel idősebb karaktert életre kelteni. A szerepet Lili Simmons fogja átvenni.

„Annyi tiszteletet akartam adni Selina Kyle-nak, amennyi csak lehetséges.” Bicondova éppen emiatt döntött úgy, hogy átadja másnak a stafétát.

Bicondova egyébként a tizenhetedik színésznő, aki megformálta a Macskanőt, olyan elődök után, mint Lee Meriwether, Julie Newmar, Eartha Kit, Michelle Pfeiffer, Halle Berry vagy Anne Hathaway.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com