Hírek

Camren Bicondova visszaadja a Macsaknő szerepét még a Gotham fináléja előtt

A Batman-univerzumban játszódó Gotham egyik legimádnivalóbb karaktere a Camren Bicondova alakította Macskanő. Az ifjú színésznőt azonban hiába várjuk a sorozat jövő héten esedékes fináléjában.

Camren Bicondova Twitter-fiókjában jelentette be, hogy számára a sorozat még a befejező epizód előtt véget ér. „Fontos nekem, hogy én mondjam el nektek, mert ezt a döntést én hoztam” – olvasható a színésznő bejelentése a The Wrapon.

A Gotham lezárása 10 évvel a sorozat eseményei után fog játszódni, és azt mutatja meg, amikor Bruce Wayne Batmanné válik. Bicondova azt mondta, az ő döntése volt, hogy nem ő fogja Selinát alakítani ebben az epizódban, mert nem lett volna számára komfortos egy ennyivel idősebb karaktert életre kelteni. A szerepet Lili Simmons fogja átvenni.

„Annyi tiszteletet akartam adni Selina Kyle-nak, amennyi csak lehetséges.” Bicondova éppen emiatt döntött úgy, hogy átadja másnak a stafétát.

Bicondova egyébként a tizenhetedik színésznő, aki megformálta a Macskanőt, olyan elődök után, mint Lee Meriwether, Julie Newmar, Eartha Kit, Michelle Pfeiffer, Halle Berry vagy Anne Hathaway.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya