Hírek

Camren Bicondova visszaadja a Macsaknő szerepét még a Gotham fináléja előtt

A Batman-univerzumban játszódó Gotham egyik legimádnivalóbb karaktere a Camren Bicondova alakította Macskanő. Az ifjú színésznőt azonban hiába várjuk a sorozat jövő héten esedékes fináléjában.

Camren Bicondova Twitter-fiókjában jelentette be, hogy számára a sorozat még a befejező epizód előtt véget ér. „Fontos nekem, hogy én mondjam el nektek, mert ezt a döntést én hoztam” – olvasható a színésznő bejelentése a The Wrapon.

A Gotham lezárása 10 évvel a sorozat eseményei után fog játszódni, és azt mutatja meg, amikor Bruce Wayne Batmanné válik. Bicondova azt mondta, az ő döntése volt, hogy nem ő fogja Selinát alakítani ebben az epizódban, mert nem lett volna számára komfortos egy ennyivel idősebb karaktert életre kelteni. A szerepet Lili Simmons fogja átvenni.

„Annyi tiszteletet akartam adni Selina Kyle-nak, amennyi csak lehetséges.” Bicondova éppen emiatt döntött úgy, hogy átadja másnak a stafétát.

Bicondova egyébként a tizenhetedik színésznő, aki megformálta a Macskanőt, olyan elődök után, mint Lee Meriwether, Julie Newmar, Eartha Kit, Michelle Pfeiffer, Halle Berry vagy Anne Hathaway.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya