Hírek

Újra együtt dolgozik Amy és Sheldon

Az Agymenőknek vége, de Amy és Sheldon útjai továbbra is keresztezik egymást egy másik sorozatban.

Jim Parsons és Mayim Bialik sok-sok éven át játszották az Agymenők, azaz a The Big Bang Theory „furcsa párját”. A kollaborációnak ezzel még nincs vége annak ellenére sem, hogy napjaink legnépszerűbb vígjáték-sorozata elköszönt már a rajongóktól.

A következő közös munkában ugyan nem jelennek meg együtt a képernyőn, de már maga a tény, hogy mindketten részt vesznek a produkcióban egy kisebb licitháborút eredményezett.

Végül a FOX lett a nyerő, akik 2020 őszére ütemezték be a nagy sikerű, többszörös díjnyertes komédia, a Miranda amerikai változatának premierjét.

A tengeren túl Mirandából Carla lett, őt alakítja majd Bialik, egy harminckilenc éves nő, akinek mindennap meg kell küzdenie azért – mindenkivel, de legfőképp a saját édesanyjával -, hogy bizonyítsa, nem kell tökéletesnek lenni a boldogsághoz. Éppen ezért a nő minden pénzét, még az esküvőre szánt alapot is egy macskás kávézóba öli.

A sorozat gyártásában részt vesznek Parsons és Bialik produkciós cégei, ők maguk pedig executive producerként irányítják a gyártást, a show vezető írója pedig Darlene Hunt lesz, akinek eddigi legnagyobb sikere a Golden Globe  és Emmy-díjas A nagy C volt.

Mindeközben az Agymenők sugárzási jogát a WarnerMedia szerezte meg az HBO Max számára, az ügylet értékét 600 millió dollárra becsülik.

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg néhány könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében olvas és sorozatokkal foglalkozik, díjszezon idején pedig a díjszezonnal.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com