Hírek

Carrie-Anne Moss szívesen eljátszaná a John Wick 5 egyik bérgyilkosát

A Mátrix: Feltámadások kapcsán adott interjúk egyikében Carrie-Anne Moss azt nyilatkozta, hogy szívesen szerepelne megint Keanu Reeves-szel egy filmben, de leginkább a John Wick 5-ben.

Carrie-Anne Moss és Keanu Reeves színészi sorsa végérvényesen összefonódott, amikor 1999-ben a Mátrix berobbant a filmes világba. Amikor a trilógia 2003-ban lezárult, a színésznő másféle produkciókban kapott helyett, többek között játszott a Mementoban, a Csokoládéban és a Disturbiában. A hosszú közös munkában kialakult szünetet a Mátrix: Feltámadások 2021. december 22-dikei premierje törte meg. A Feltámadások főszereplője ismét Neo és Trinity, legalábbis a Keanu Reeves által játszott Thomas Anderson, és egy Carrie-Anne Moss által játszott nő, akik ismét a Mátrixon belül élnek.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!
Olvasd el a filmről készült kritikánkat!

A Peoplenek adott interjúban Carrie-Anne Moss arra a kérdésre, hogy melyik a kedvence Keanu Reeves szerepei közül, egyértelműen John Wick karakterét emelte ki. Erre Keanu Reeves megkérdezte tőle, hogy eljátszaná-e az egyik bérgyilkost a következő John Wick filmben?

Carrie-Anne Moss azt nyilatkozta, hogy a John Wick film volt az a pont, amikor elkezdte megérteni, hogy Keanu miféle különleges adottsággal bír, hogy milyen fokon képes elmesélni egy történetet a testével. Annak idején a fiával nézte meg a filmet, és igazi felismerés volt számára, hogy Keanu miféle alkotásra képes, ez egyértelműen művészet. És emiatt nagyon is szívesen játszana vele ebben a filmben is, és igen, szívesen alakítaná az egyik bérgyilkost.

Ha Carrie-Anne Moss valóban bekerülne a John Wick produkcióba, ő lenne a harmadik sztár a Mátrixból, aki feltűnik a John Wick filmekben is.

A franchise korábban már összehozta Keanu Reeves-t és Laurence Fishburne-t, aki Morpheust játszotta a Mátrixban.

Ami a következő John Wick filmeket illeti, még 2020 augusztusában bejelentették, hogy a John Wick-franchise 4. és 5. felvonásának forgatási munkálatai párhuzamosan zajlanak majd. Chad Stahelski a rendező és az eddigi filmek ideje előtti időkbe repíti majd vissza a nézőket.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés