Hírek

Carrie Fisher is szerepel az új Star Wars-filmben

empire-strikes-back-carrie-fisherAz űreposz Leia hercegnőjeként megismert Carrie Fisher is szerepelni fog az előkészületben lévő hetedik Star Wars-filmben.

Fisher a Palm Beach Illustrated című lapnak adott interjúban árulta el, hogy benne lesz a produkcióban. Az 57 éves színésznő azt is megosztotta az újsággal, hogy szerinte hogyan változott az általa alakított hercegnő az eltelt idők során. „Egy intergalaktikus idősek otthonában él” – mondta nevetve, de hozzáfűzte: „Olyan lehet, mint volt, talán egy kicsit lassúbb, és nem veti már bele magát a küzdelmekbe olyan hévvel”.

Februárban az egykor Luke Skywalkert játszó Mark Hamill mesélt arról az Entertainment Tonightnak, hogy George Lucasszal, az űreposz „atyjával” már beszélt a régi szereplőgárda visszatérésének lehetőségéről. A színész azonban megjegyezte, hogy saját lehetséges szerepéről még nem váltott szót sem Kathleen Kennedyvel, az új Star Wars-epizód producerével, sem a forgatókönyvet író Mike Arndttal – idézte fel szerdán Hamill nyilatkozatát a The Hollywood Reporter online kiadása.

A filmes lap azt is megszellőztette, hogy a Lucasfilm és a Disney együttműködésével készülő egyik Star Wars-történethez kapcsolódó, de nem a sorozat epizódjaként születő filmben Han Solo kerülhet a középpontba, akit évtizedekkel ezelőtt Harrison Ford alakított.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com