Hírek

Casey Affleck élete darabjaira hullik az Every Breath You Take előzetesében

Casey Affleck és Sam Claflin főszereplésével jön az Every Breath You Take című borongós pszichothriller, amely most hangulatos előzetest kapott.

Újabb izgalmas darabbal bővül a pszichothrilleres kánon:

az Oscar-díjas Casey Affleck és Sam Claflin feszülnek ezúttal egymásnak.

A történetben Affleck egy pszichiátert alakít, aki elveszíti egyik páciensét. Az öngyilkos lány bátyja, Claflin karaktere pedig a férfit hibáztatja a történtekért. Bosszúból szépen lassan megismerkedik a család többi tagjával is, hogy aztán teljesen tönkretegye a férfi életét.

A két színész mellett szerepel még a filmben Michelle Monaghan, India Eisley és Emily Alyn Lind is.

A rendezői székben Vaughn Stein ül, akitől korábban a Végállomás című részben nálunk forgatott Margot Robbie-filmet vagy az Inheritance című alkotást láthattuk, amelyhez Simon Pegg igen csak kigyúrta magát.

Az Every Breath You Take április 2-án kerül egyes amerikai mozikba, de hazai forgalmazásról még nem tudni. Lehet, hogy felkarolja majd az egyik streaming oldal, és akkor mi is láthatjuk Affleck és Claflin izgalmasnak ígérkező macska-egér játékát.

A film egyébként egyelőre You Belong to Me címen szerepel az IMDb oldalán.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés