Sorozat Stephen King közreműködésével – Castle Rock

CASTLE ROCK -- "Severance" - Episode 101 - An anonymous phone call lures death-row attorney Henry Denver back to his home town of Castle Rock, Maine. Bill SkarsgŒrd, shown. (Photo by: Patrick Harbron/Hulu)

Új amerikai sorozat érkezik Castle Rock címmel Stephen King és J.J. Abrams közreműködésével a HBO GO-n augusztus 2-ától.

A Castle Rockban – amely az elismert bestseller-szerző, Stephen King hátborzongató világába kalauzolja a nézőket – találkozik az író legnépszerűbb műveire jellemző mitológiai lépték és az intim, karakterközpontú történetmesélés, és mindebből a sötétség és fény epikus sagája bontakozik ki a maine-i erdőség néhány négyzetkilométerén.

A Maine állambeli fiktív város, Castle Rock számos alkalommal kapott már hangsúlyos szerepet King írásaiban: a Cujo, a Halálos árnyék, az Az, a Hasznos holmik, A test című kisregény, továbbá számos olyan novella, mint például A remény rabjai vagy Castle Rockban játszódnak, vagy tartalmaznak utalásokat a városra.

A Castle Rock egy eredeti suspense-thriller – mely újragondolja a King-kánon jellegzetes, visszatérő témáit és világait, miközben kapcsolódik is az író legikonikusabb és legkedveltebb történeteihez.

A Castle Rock egy lélektani horrorsorozat, amely Stephen King univerzumában játszódik, és J.J. Abrams Bad Robot Productions nevű cége gyártásában készült a Warner Bros. Televisionnel együttműködésben. A sorozat főszerepeiben André Holland, Melanie Lynskey és az Azból ismerős Bill Skarsgård láthatók, a további főszerepeket Jane Levy és a King-birodalomban a Carrie-val már járatos Sissy Spacek játssza, mellettük A hátrahagyottak idős sztárjaScott Glenn bukkan fel különleges vendégszereplőként.

A Castle Rock Stephen King által kitalált karaktereken és helyzeteken alapul. A sorozatot Sam Shaw és Dustin Thomason fejlesztette, és ők töltik be az executive produceri tisztséget is Abrams, King, Ben Stephenson, Mark Lafferty és Liz Glotzer mellett.

Stephen King hét: A legjobb King filmadaptációk

A tízrészes sorozat első négy epizódja, magyar felirattal augusztus 2-án lesz elérhető az HBO GO-n, majd ezt követően minden csütörtökön érkezik egy újabb rész. A sorozat tévés premierje augusztus 26-án lesz az HBO3-on.

Filmtekercs.hu :A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Ez az oldal sütiket használ.