Hírek

Catherine Zeta-Jones is szerepelni fog Tim Burton Wednesday sorozatában

Catherine Zeta-Jones bekerült a Wednesday stábjába mint Morticia Addams. Tim Burton új sorozata, mely a The Addams Family világán alapul, a Netflixen debütál – adta hírül a Collider.

A Tim Burton sorozat Wednesday Addamsről fog szólni és egy coming-of-age sorozat lesz. Onnan veszi fel a fonalat, amikor a tinédzser Wednesday a Nevermore Academy nevű intézményben él. A forgatókönyvet a Smallville szerzői, Al Gough és Miles Millar írták.

Wednesday Addams-t a fiatal Jenna Ortega alakítja majd,

Catherine Zeta-Jones pedig az anyja szerepébe bújik. Wednesday apját, Gomez Addams-t Luis Guzmán játssza majd.

Tízből tíz – Tim Burton legjobb filmjei

A Wednesday Addams életéről szóló sorozat nyolc részes lesz, s a tévépremierje az MGM Television műsorán várható majd. Tim Burton rendezője és producere is a sorozatnak, emellett ő az executive producer is Andrew Mittmannal, Jonathan Glickmannal, Steve Starkkal, Kayla Alperttel, Gail Bermannal és Kevin Miserocchival együtt.

Catherine Zeta-Jones feltűnése a szereplők között örömteli fordulat.

A legendás színésznő, aki 2002-ben Oscar-díjat kapott a Chicago-ban nyújtott alakításáért, az utóbbi időben eléggé eltűnt, vagy kevésbé izgalmas szerepeket kapott. Legutolsó nagyjátékfilmje 2017-ben A kokain úrnője című életrajzi film volt, ami Griselda Blanco életét mutatta be, aki a kolumbiai kábítószer keresztanyjaként ismert. Tim Burtonnel való együttműködése remélhetőleg jót tesz a karrierjének, és egyúttal a készülő Wednesday Addams-sorozatnak is!

Keleti Léda

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com