Hírek

Catherine Zeta-Jones visszatér? – Cocaine Godmother előzetes

Az Oscar-díjas Catherine Zeta-Jones az utóbbi években igencsak alulmúlta önmagát, egymást érték a futottak még alakítások. Griselda Blanco szerepében talán végre visszatér a színésznő?

A Cocain Godmother a történelem leghírhedtebb kokain bárónője, Griselda Blanco történetét meséli el, aki a Kolumbia és az Egyesült Államok között kereskedést végezte, és aki közel 200 gyilkosságért volt felelős. Zeta-Jones mellett a astáblistán olvashatjuk Carlos Rodriguez, Juan Pablo Espinosa és Raul Mendez nevét is. A rendezői székben pedig az a Guillermo Navarro ül,a ki olyan filmek operatőreként lett ismert, mint az Alkonyadtól pirkadatig, a Jackie BrownA faun labirintusa és a Tűzgyűrű. A sztoriért David McKenna, az Amerikai história X, a Get Carter és a Betépve szerzője felel.

A film január 19-án startol a Lifetime csatornán.

 

 

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com