Hírek

Chandler házon kívül – Matthew Perry mégsem csatlakozik a Jóbarátokhoz

friends_2Két napja adtunk hírt a Jóbarátok újraegyesüléséről. Sajnos azóta kiderült, mégsem lesz teljes a csapat: Matthew Perry ugyanis nem tud csatlakozni a régi bandához – írja az Entertainment Weekly.

Az NBC szerdán jelentette be, hogy a kultikus sitcom február 2-án egy különkiadásban tiszteleg a legendás rendező, James Burrows előtt. Már ekkor felmerült, hogy közel sem biztos, hogy a hat színész egyszerre tud színre lépni, de a csatorna szóvívője, Robert Greenblatt biztosította a rajongókat, hogy mindent elkövetnek azért, hogy senki se maradjon távol.

A USA Today legújabb információ szerint sajnos Matthew Perry londoni bemutatójának, a The End of Longing próbái miatt nem tud elszabadulni Angliából – az NBC azonban bizakodik, hogy ennek ellenére mégis részt tud majd venni valamilyen formában a showban.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés