Hírek

Channing Tatum rendezői székbe ül – Dog előzetes

Channing Tatum eddig színészként bizonyított, ám jövőre egy kutyás filmet nézhetünk meg tőle a Dog címen, melynek ő a főszereplője, rendezője, forgatókönyvírója és producere.

Channing Tatum utoljára 2017-ben játszott élőszereplős nagyjátékfilmben főszerepet: a Kingsman: Az aranykör és a Logan Lucky – A tuti balhé című filmekben. Azóta nem igazán volt alkalma megmutatkoznia. De a hosszú szünet megtörni látszik, és talán 2022 már Channing Tatum éve lesz. És nem csak a kutyás filmje miatt, amit szinte teljes egészében a magáénak mondhat. 2022-ben lesz a bemutatója Az elveszett város című romantikus vígjátéknak, amelyben Daniel Radcliffe és Sandra Bullock mellett ő harmadik nagy név a színészek listáján.

Ennél persze fontosabb, hogy jövőre rendezőként is bemutatkozik, ráadásul egy szuper kedves családi drámával. A Dog című filmnek társrendezője Reid Carolin-nal közösen. Ez nem az első együttműködésük, hiszen Reid Carolin volt a Logan Lucky – A tuti balhé producere.

A Dog története egy katonáról szól, aki egy bajtársa temetésére igyekszik egy szolgálati kutya társaságában. Mindkettőjüknek megvan a maga nehéz múltja és kérdőjeles jelene. Az út során próbálnak rendbe jönni magukkal, egymással. Tatum és Carolin korábban is foglalkoztak hasonló témával, amikor 2008-ban Kimberly Peirce Stop-Loss című iraki háborújáról szóló drámájának produkciójában részt vettek. Később a War Dog: A Soldier’s Best Friend című 2017-es HBO dokumentumfilmben működtek közre.

A film a Prorom Entertainment forgalmazásában 2022. február 17-én kerül a magyar mozikba.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com