Hírek

Channing Tatum ugrik be a Gambit rendezői székébe?

A Gambit el van átkozva, már két éve is arról írtunk, hogy na végre, megvan a rendező. Aztán Gore Verbinski is kiszállt, és most úgy tűnik, a főszereplő Channing Tatum ülne be a székbe – olvastunk a CinemaBlenden.

A Disney és a Fox összeolvadása miatt több képregénycím – az újabb X-men film, a Deadpool folytatása és a Fantasztikus Négyes legújabb kalandja is – is parkolópályán van, a Gambit pedig amúgy is nehéz helyzetben van, mert Verbinski kiugrása után még új forgatókönyvre is várt a produkció.

Miután Rupert Wyatt, Doug Liman és Gore Verbinski sorba visszamondták a filmet, elég logikus megoldás lenne tehát a projektért igencsak lelkesedő Tatumot engedni kibontakozni – ha már úgyse akarja senki megcsinálni. Persze nagy kérdés, hogy jó ötlet-e egy valószínűleg igen drága produkciót egy elsőfilmes rendezőre bízni – mert Tatum mégiscsak annak számít, hiába jegyzi a Gambitet (és még tucatnyi alkotást) producerként is. Persze pont egy hasonló szituáció hozta helyzetben anno Clint Eastwood rendezői karrierjét is – aztán látjuk, mi lett belőle. Ráadásul Tatumnak volt kiktől tanulni, hiszen olyan rendezőkkel dolgozott együtt pályája során, mint Quentin Tarantino, Steven Soderbergh vagy a Coen testvérek.

Persze hiába a szándék, a Disney-Fox egyesülés erősen visszavetheti a sztár terveit, annál is inkább, mert a korábbiakban már felsorolt címek biztosan előnyt élveznek Tatum lieblingjével szemben.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Jelenleg a Filmtekercs Vizuális Kultúráért Egyesület alelnökeként a Filmtekercs offline rendezvényeiért és partnerkapcsolataiért felel. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés