Hírek

Amikor Pókember találkozott Reyjel egy nőmentes világban – Chaos Walking előzetes

Chaos-Walking-Daisy-Ridley-Tom-Holland

Kiadták a hányatott sorsú Chaos Walking első előzetesét, amiben Tom Holland a világ egyetlen nőjével, Daisy Ridley-vel menekül Mads Mikkelsen elől.


Hirdetés

Megérkezett Tom Holland és Daisy Ridley várva várt közös filmjének, a Chaos Walking előzetese. A sci-fi a disztópikus jövőben játszódik, ahol egy vírus minden nőt megölt és szabadjára engedte a zajt, ami miatt a férfiak hallják egymás gondolatait. Todd Hewitt (Holland) felfedez egy lezuhant űrhajót, akinek utasa felkavarja a kihalásra ítélt világ állóvizét. Todd találkozik Viola Eade-vel (Ridley), az első nővel az életében. A párosra egy fanatikus őrült kezd vadászni, akit Mads Mikkelsen alakít, miközben felfedezik világuk eddig rejtett múltját.

A film rendezője Doug Liman, aki korábban A holnap határát vagy a Barry Seal: A beszállítót rendezte. Tom Holland nevét a világ elsősorban a Marvel moziuniverzumából ismerheti, ugyanis ő alakítja Pókember karakterét. A színész lesz egy másik kasszasiker-várományos film, az Uncharted videójáték-adaptációjának főhőse is. Daisy Ridley a Star Wars új trilógiájának sztárja, ő játssza Reyt az új filmekben.

A Chaos Walking Patrick Ness könyvtrilógiájából készül és a Lionsgate eredetileg Robert Zemeckist szemelte ki a rendezői posztra.

A Chaos Walking regényeket gyakran kapcsolják össze Az éhezők viadala történetével a hangulat és a cselekmény hasonlóságai miatt.

A stúdió pedig a hasonló financiális sikert látta a filmekben, azonban az első tesztvetítések nem arattak elsöprő sikert. Az eredeti 2019-es bemutató helyett háromhetes pótforgatás lett a film a sorsa.

A film tervezett mozipremierje január második felében esedékes, de a koronavírus-járvány miatt szinte biztos a csúszás.

Az előzetes alapján nektek tetszik az eredetileg bemutathatatlannak ítélt Chaos Walking?

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés