Atomszőke (Atomic Blonde) - Charlize Theron
Fókuszban Hírek

Charlize Theron megerősítette: lesz Atomszőke 2

Folytatódik az Atomszőke. Ezt a főszereplő és producer Charlize Theron nyilatkozta a héten a San Francisco Film Festivalon egy pódiumbeszélgetésen – olvasható az Screencrushban. Annyit már tudunk, hogy a sztori valószínűleg a ’90-es években fog játszódni.

Tavaly nyáron került mozikba David Leitch első filmje, amiben egy brit MI6 ügynököt küldenek Berlinbe a fal leomlása előtt, hogy szerezzen meg egy nagyon fontos a listát, ami a KGB kezébe került. A stílusos és pörgős akciófilmet kollégánk is nagyon szerette, így valószínűleg ő is örülni fog ennek a jó hírnek.

A folytatásról korábban sejtelmesen már beszélt Theron és a rendező is, de ezúttal vált biztossá: „Már dolgozunk rajta” – fogalmazott a színésznő. Ennél többet nem nyilatkozott, de még tavaly ősszel a rendező és Sam Hargrave kaszkadőr koordinátor említette, hogy a folytatás időben is később történne. Az 1990-es évek nosztalgiája köszönne vissza a titkos ügynök munkájából. Igaz, ami igaz, az első epizód tele van a ’80-as évek zenéivel a Queentől a Depeche Mode-on át a 99 Luftballonsig.

A történetről és a további részletekről később tudunk meg részleteket.

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..