Hírek

Charlize Theron és Sean Penn felbontotta az eljegyzését

Charlize-Theron-a-la-Berlinale-pour-le-Cinema-for-Peace-gala_portrait_w858Bár a cannes-i filmfesztiválon még együtt mutatkoztak a vörös szőnyegen, a Variety.com hollywoodi portál értesülése szerint Charlize Theron és Sean Penn a közelmúltban felbontotta az eljegyzését.

A szakításra azt követően került sor, hogy Theron Mad Max – A harag útja című filmjének promóciója miatt Franciaországban járt. A színésznő tavaly arról beszélt a Vogue magazinnak, hogy 18 éve ismerik egymást Penn-nel, de korábban csak jó barátok voltak, lassan és óvatosan léptek tovább, mert nem akarták elrontani kapcsolatukat. Az eljegyzésükre tavaly decemberben Párizsban került sor. Penn, aki már kétszer nősült, az esetleges harmadik házasságról kijelentette, valójában az lenne az “egyetlen”, mivel most tényleg mindent tud párjáról, nem úgy, mint az előző két esetben. Theron az esküvőkről a Vogue-nak adott nyilatkozatában azt mondta, ő úgy látja, a szerelem ünneplése helyett arról szól, hogy a pár az egész estét külön tölti, és arról gondoskodik, hogy a többiek jól érezzék magukat. “Egy csomó munkának tűnik. És ahogy az ember öregszik, inkább arra koncentrál, ami tényleg számít” – fogalmazott.

 

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..