Hírek

Charlize Theron még sosem volt ilyen veszedelmes

halalos-iramban-stab-cosmopolitan-e1460447449667-925x465A Halálos iramban 8-ban lesz látható a széria legveszedelmesebb főgonosza, akit Charlize Theron alakít. Ezt a filmek egyik főszereplője, Michelle Rodriguez árulta el.

Mindez nem jelenti azt, hogy teljesen ellenszenves figura lesz, Brian Tyler zeneszerző ugyanis azt szivárogtatta ki, hogy Theron karaktere leginkább egy szirénre hasonlít, aki érdekelni fogja a közönséget, és bizonyos mértékben még drukkolnak is majd neki. Azt is tudni lehet, hogy Jason Statham ismét megpróbál keresztbe tenni a hősöknek, és valószínű, hogy az Oscar-díjas Helen Mirren is a rosszak táborát erősíti. Az angol színésznő korábban erősen lobbizott, hogy szerepelhessen a Halálos iramban következő részében. Kapott is szerepet, de nagy bánatára nem engedték volán mögé ülni, mert féltek, hogy még összetöri magát.

A Furious 8 hazai bemutatója 2017. áprilisára várható.

Címkék
Argejó Éva

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés