Hírek

Chloë Grace Moretzet nem érdekelné egy Kick-Ass 3.

Matthew Vaughn, a Kick-Ass (magyar fordításban Ha/Ver) rendezője nemrég kifejezte, hogy szívesen folytatná a hétköznapi szuperhősök történetét, ám az egyik fő karaktert játszó Moretz köszöni, nem kér belőle.

A Provincetown Film Festivalon készült interjújában Chloë Grace Moretzet a Kick-Ass 3. lehetőségeiről is kérdezték. A színésznő azonban egyértelműen kijelentette, hogy nem szeretne szerepelni egy ilyen projektben, ugyanis szerinte már a második résznél sem lett túl jó a végeredmény.

2010-ben kisebb kultuszsiker lett a Ha/Ver című alkotás, melyben Moretz talán a legemlékezetesebb alakítást hozta a 13 éves gyilkológép szuperhős, Hit-Girl szerepében.

A 2013-as folytatást már Jeff Wadlow (Felelsz vagy mersz) készítette. A kritikák többek közt azt is nehezményezték, hogy az erőszakossága közel sem volt olyan rajzfilmszerű, mint Vaughn filmjében – sokkal öncélúbb volt a durvulás benne. Emellett egyeseknek nem tetszett, hogy a film Kick-Ass és Hit-Girl csókjával fejeződik be, holott románcuknak semmilyen korábbi alapja nem volt.

Kick-Ass 2.
Kick-Ass 2.

„Szeretem a franchise-ot, és szerintem az első film igazán különleges volt” – nyilatkozta Moretz – „A másodiknál mindannyian kicsit jobbat vártunk”. Moretz azt szeretné, hogy karakterére az első film alapján emlékezzenek. Többek közt emiatt sem vállalna egy esetleges harmadik részt.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..