Hírek

Chris Evans helyett Mark Wahlberg lehet az, aki nem hal meg

Antoine Fuqua misztikus akció-thrillerje, az Infinite új főszereplőt kap, miután Evans egy másik projekttel egyengeti Marvel utáni karrierjét.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Eric Maikranz 2009-ben megjelent regénye, a The Reincanationist Papers nyomán készülő Infinite egy csapat majdnem halhatatlan férfit és nőt helyez a középpontjába, akik évszázadok óta újra meg újra reinkarnálódnak. Amikor aztán egy hatalmas ellenséggel kell szembenézniük, a csoportnak muszáj egy skizofréniás férfira hagyatkoznia, aki a múlt, vagyis az előző életek eseményeit álmodja újra.

Az eredeti tervek szerint ezt a tudathasadásos figurát játszotta volna a Marvel-univerzumot maga mögött hagyó Chris Evans,

aki időközben nem csak főszereplőként, de producerként is leszerződött az Apple saját gyártásában készülő minisorozathoz, amely jelentős lépés lehet a „komoly színésszé válás” felé. A Defending Jacob William Landay 2012-es regényének adaptációja, amely egy apa küzdelmét mutatja be, akinek 14 éves fiát gyilkossággal vádolják.

A minisorozatot Mark Bomback (az Outlaw King és a Majmok Bolygója: Háború írója) jegyzi, a rendezői székben pedig Morten Tyldum (Utazók, Képmás) foglal helyet. És mivel a Defending Jacob forgatási ideje keresztezi egymást Fuqua filmjének forgatásával, Evans az utóbbit választotta.

A Collider információ szerint azonban nem tátog sokáig üresen a főszereplői poszt, hisz a stúdió már tárgyalásokat folytat Mark Wahlberggel, akire a Megjött apuci vagy a 22 mérföld-féle sületlenségek után ráférne már egy tisztességes mozi. Hogy ez az Infinite lesz-e, majd meglátjuk, mindenesetre azt reméljük, hogy a több idősík és a skizofrén gimmick nem csak arra lesz elég, hogy valami diszkont Eredet süljön ki a dologból, némi The Eternals beütéssel.

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg néhány könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében olvas és sorozatokkal foglalkozik, díjszezon idején pedig a díjszezonnal.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés