Hírek

Chris Evans is csatlakozott Rian Johnson rejtélyes új krimijéhez

Az Amerika kapitány sztárja aláírt a nagy titkolózás övezte új Rian Johnson-mozihoz, a Knives Outhoz.

Rian Johnson miután elkészítette minden idők legmegosztóbb Star Wars-filmjét, Az utolsó Jediket, visszatér a szerzői filmek világába. A Knives Outról egyelőre nem sokat tudni, csupán annyi bizonyos, hogy impozáns színészgárdával jelentkezik majd. Korábban Daniel Craig, az épp regnáló James Bond csatlakozott a projekthez, most pedig a Marvel Univerzum Amerika kapitánya, Chris Evans írt alá.

A Knives Out egy klasszikus whodunit típusú krimi lesz, amelyben Craig alakítja a nyomozót, aki egy gyilkosságot kutat fel. A film részleteiről még keveset tudni, mivel titokban zajlanak az előmunkálatok. Rian Johnson, aki a hírek szerint a következő Star Wars-trilógiát rendezi, még mielőtt visszatérne a filmszériához, saját forgatókönyvéből készíti el a Knives Outot, melyben produceri feladatokat is ellát. A film forgatása a nemrégiben rendezőt cserélő Bond 25 előtt veheti kezdetét, feltehetőleg még idén.

A projekt beindította a találgatásokat, hogy Chris Evans szögre akaszthatja a pajzsát, melyet Amerika kapitányként 2011 óta ragad magához a Marvel-filmjeiben.

Avatar

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya