Hírek

Chris Hemsworth és Michael Shannon háborúba lovagolnak – 12 Strong előzetes

Poszt 9/11-es háborús filmben szerepel együtt Chris Hemsworth és Michael Shannon. A 12 Strong címen futó Nicolai Fuglsig rendezés januárban érkezik a mozikba. Kissé klisés az előzetes alapján, de az operatőri munka kiemelkedőnek ígérkezik!

Az újabb amerikai háborús film teljes címe 12 Strong: The Declassified True Story of the Horse Soldiers és Doug Stanton Horse Soldiers című regényének adaptációja. A történet 9/11 után játszódik közvetlenül, amikor is az ikertornyok elleni terrortámadást követően katonákat küldenek Afganisztánba.

A speciális csapat végül lovon kénytelen közlekedni, majd harcolni a sivatagban. Innen a könyv és a film címe is.

Az alkotást egyébként Nicolai Fuglsig rendezte, a forgatókönyvön az eredeti könyv alapján Peter Craig és Ted Tally dolgozott közösen. Az előzetes legerősebb eleme, az operatőri munka pedig Rasmus Videbæk-nek köszönhető. Ezen felül a 12 Strong producerei között van Jerry Bruckheimer is, ami megint csak pozitív.

A két főszereplő Hemsworth és Shannon mellett találjuk még Michael Peña-t, Austin Stowell-t, Trevante Rhodes-t és Rob Riggle-t.

A 12 Strong 2018. január 19-én kerül az amerikai mozikba, vélhetően hozzánk is eljut majd.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=149&v=iSuAAfKkgb0

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..