Hírek

Chris Hemsworth Hulk Hogant fogja alakítani!

Chris Hemsworth már játszott egy Hulkkal, most viszont ő maga válik azzá.  

A Marvel Univerzum Thorja a híres pankrátor, Hulk Hoganről szóló életrajzi film címszerepére írt alá. Chris Hemsworth Todd Phillips rendezővel és Scott Silver forgatókönyvíróval fog együtt dolgozni – utóbbi kettő egyébként a DC legújabb Joker-filmjét készítették együtt.

A Hogan-film, úgy néz ki, a Netflix gyártásában készül majd. Michael Sugar, a Spotlight – Egy nyomozás részletei producere vállalja itt is a produceri feladatokat, a rendezővel, Hemsworth-szel és Bradley Cooperrel együtt.

Hulk Hogan az egyik legismertebb pankrátor volt az 1980-as években. A Terry Gene Bolleaként született birkózó a karrierjét egy évtizeddel korábban, Floridában kezdte, majd ezután csatlakozott a WWF egyesülethez. Hogan lett a cég reklámarca világszerte, amikor a társaság vezetését átvette Vince McMahon. A 1980-as évek végére elképesztő népszerűségre tett szert: sorra jelent meg címlapokon, beszélgetős műsorokban, de még egy rajzfilmsorozatot is készítettek róla.

A 21. századra viszont inkább a botrányaitól vált hírhedté Hogan. De az életrajzi film nem ezekről az évekről fog szólni, és nem is Hogan egész életét akarja feldolgozni. Ehelyett inkább a felemelkedésére akar fókuszálni a Hulk Hogan biopic, aminek egyelőre még nincs premierdátuma.

Avatar

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya