Hírek

Chris Hemsworth Hulk Hogant fogja alakítani!

Chris Hemsworth már játszott egy Hulkkal, most viszont ő maga válik azzá.  

A Marvel Univerzum Thorja a híres pankrátor, Hulk Hoganről szóló életrajzi film címszerepére írt alá. Chris Hemsworth Todd Phillips rendezővel és Scott Silver forgatókönyvíróval fog együtt dolgozni – utóbbi kettő egyébként a DC legújabb Joker-filmjét készítették együtt.

A Hogan-film, úgy néz ki, a Netflix gyártásában készül majd. Michael Sugar, a Spotlight – Egy nyomozás részletei producere vállalja itt is a produceri feladatokat, a rendezővel, Hemsworth-szel és Bradley Cooperrel együtt.

Hulk Hogan az egyik legismertebb pankrátor volt az 1980-as években. A Terry Gene Bolleaként született birkózó a karrierjét egy évtizeddel korábban, Floridában kezdte, majd ezután csatlakozott a WWF egyesülethez. Hogan lett a cég reklámarca világszerte, amikor a társaság vezetését átvette Vince McMahon. A 1980-as évek végére elképesztő népszerűségre tett szert: sorra jelent meg címlapokon, beszélgetős műsorokban, de még egy rajzfilmsorozatot is készítettek róla.

A 21. századra viszont inkább a botrányaitól vált hírhedté Hogan. De az életrajzi film nem ezekről az évekről fog szólni, és nem is Hogan egész életét akarja feldolgozni. Ehelyett inkább a felemelkedésére akar fókuszálni a Hulk Hogan biopic, aminek egyelőre még nincs premierdátuma.

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.