Fókuszban Hírek

Chris Hemsworth lesz az unatkozó recepciós az új Szellemirtókban

Chris HemsworthPaul Feig rendező kedves meglepetéssel kedveskedett Twitter-követőinek: bejelentette, hogy a Szellemirtók remake-jének stábjához csatlakozott Chris Hemsworth. A legviccesebb az egészben a szerep, amire kiválasztották.

Vannak filmek, amelyekből meg kéne tiltani, hogy remake-et forgassanak, aztán vannak ötletek, amely miatt át kéne hágni ezt a szabályt. Nos, ilyen a Szellemirtók új koncepciója is. Paul Feig rendező (A kémNői szervek) ugyanis csavart egy kellemeset az eredeti sztorin, és a korábbi legendás férfibanda (Bill Murray, Dan Akroyd, Harold Ramis, Ernie Hudson) helyére nőket választott.

Így a Koszorúslányok után újra együtt forgathat Kristen Wiiggel, illetve az állandó társaként számon tartott Melissa McCarthy mellett csatlakozott a stábhoz Leslie Jones, Cecy Strong és Kate McKinnon – mindannyian Saturday Night Live komikák. Ebbe az illusztris társaságba érkezett meg Chris Hemsworth, akit konkrétan az Annie Potts által alakított unatkozó titkárnő szerepére kásztingoltak. 2016 nyarán így meg is nézhetjük, hogyan fest Thor kiégett recepciósként.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. [email protected]

Hirdetés

Hirdetés