Hírek

Chris Hemsworth még sokáig eljátszhatja Thort

Hemsworthnek esze ágában sincs letenni a pörölyt.

Chris Hemsworth, a Marvel-filmek sztárja Thor szerepében nemrég a lengyen Elle Man magazinnak adott interjút, és azt nyilatkozta: esze ágában sincs feladni a szerepet a közelgő “Thor: Love and Thunder című film után – írja a Variety.

Megőrültél? Nem vonulok én semmiféle nyugdíjba. Thor rettentő fiatal még ahhoz, alig ezerötszáz éves” – mondta a színész. – „Határozottan nem ez lesz az a film, amivel búcsút mondok a brandnek. Legalábbis remélem.

A film a negyedik lesz a Thor karakterére fókuszáló filmek sorában. Taika Waititi rendezi (az ő filmje volt az előző darab a sorban, a Ragnarök is), és Natalie Portman is visszatér benne – sőt, ha a film követi a Marvel képregények történetét, akár női Thor is válhat belőle, a híres pöröllyel kezében.

Hemsworth azt is elmondta, hogy szerinte a forgatókönyv még annál is mulatságosabb, mint a Ragnaröké volt. „Sok szerelem és sok villám” – mondta a filmről. A Love and Thunder 2022. februárjában érkezik a tervek szerint.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com