Hírek

Chris Pine egy Dungeons and Dragons filmben fog szerepelni

Chris Pine-nal tárgyal a Paramount; a stúdió filmet készít a népszerű asztali szerepjáték világából.

A Dungeons and Dragons olyan, évtizedekre visszatekintő szerepjáték-platform, amit sok millióan játszanak világszerte: nem csoda, hogy filmes célokra is aranybányává válhat, ha egy stúdió elég bátor ahhoz, hogy vállalja a hatalmas projektet. Most a Paramount vágott bele a vállalkozásba – és Chris Pine lenne az egyik szereplő, írja a Variety. A szerepről még csak tárgyalások zajlanak.

A filmet a Game Night című alkotás rendezői, Jonathan Goldstein és John Francis Daley írják és rendezik. A Paramount a Hasbróval (és az eOne nevű forgalmazóval) együtt pénzeli a projektet. Eredetileg, sok évvel ezelőtt, még a Warner Bros. vágott bele a film előkészületeibe, de jogtulajdoni viták után a Paramounthoz került a megfilmesítés joga.

A Dungeons and Dragons univerzumból egyszer már készítettek filmet: a 2000-ben bemutatott, ugyanilyen című film (a New Line Cinema alkotásában) a kritika és a közönség köreiben is megbukott. Említésre méltó még a HarmonQuest című animációs sorozat is, amely tíz epizód során követ nyomot egy küldetést a legképtelenebb szituációkon át.

A film permierjének tervezett dátuma: 2022. május 27.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com