Hírek

Chris Pine rendezőként is bemutatkozik

Chris Pine első rendezése Poolman címen fut majd, a szereplők között pedig Annette Bening és Danny DeVito is látható lesz majd.

Az AGC Studios égisze alatt rendezi majd első filmjét Chris Pine Poolman címen, ráadásul nagy nevek is szerepelnek a stáblistán: Annette Being és Danny DeVito is szerepelni fog a filmben – adta hírül a Deadline.

Chris Pine-t az emlékezetes Hell or High Water (A préri urai) sztárját az utóbbi időkben az I Am the Night sorozatban és a Wonder Woman 1984, Outlaw King című filmekben láthattuk.

Chris Pine az Outlaw King című filmben

A Poolman című filmben Chris Pine Darren Barrenman szerepét játssza majd el, aki egy reménytelen álmodozó és önjelölt filozófus. Darren Barrenman munkája a Los Angeles városában található Tahitian Tiki apartmant medencéjének figyelemmel tartása. A szomszédai Jack and Diane (DeVito és Bening). Barrenman egy nap felfedez egy nagy volumenű vízrablást, akárcsak a Kínai negyed noir hőse.

Chris Pine és Ian Gotler közösen jegyzik a film forgatókönyvét.

A misztikus-komédia producerei Chris Pine, Stacey Sher, Patty Jenkins és Ian Gotler. A film hangulatának leírása: a Big Lebowski találkozik a Los Angeles noir világával és egy kis La La Land-féle bájjal. A forgatások várhatóan 2022 júniusában fognak elkezdődni.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com