Hírek

Chris Pratt egy időutazós sci-fiben menti meg a Földet – The Tomorrow War előzetes

Az Amazonnál készült el Chris Pratt legújabb nagy dobása. A színész ezúttal a Föld megmentéséért harcol a The Tomorrow War című sci-fiben. Íme az első előzetes.

Újabb nagy durranásra készül az Amazon: legújabb saját gyártású filmje egy nagy költségvetésű sci-fi lesz, amelyben a jövőért harcol egy kisebb elit csapat. A The Tomorrow War a személyes drámát keveri majd az időutazás tematikájával.

Az izgalmasnak ígérkező film főszerepében pedig Chris Pratt foglal helyet.

A történetben egy földönkívüli erővel és fenyegetéssel kell leszámolnia a föld néhány kiválasztott emberének, miközben egy időutazásos csavar miatt a harc maga a jövőben játszódik.

A rendezői székben az a Chris McKay ül, akitől a LEGO-filmek Batmanes felvonását láthattuk.

A szereplőgárda egyébként Chris Pratt mellett sem törpül el. A filmben szerepel majd J.K. Simmons, Yvonne Strahovski, Sam Richardson és Edwin Hodge is.

A The Tomorrow War várhatóan július 2-án kerül az Amazon Prime kínálatába. A film mozis forgalmazásáról egyelőre nem nagyon beszélnek, így valószínű, hogy csak kisképernyőn láthatjuk majd Pratt legújabb akciózását.

A színészt egyébként legutóbb a The Kid című Ethan Hawke-os westernben, valamint a Bosszúállók: Végjátékban láthattuk, de hangját adta az Előre című animációhoz is. Az Amazon sci-fije után pedig a Jurassic World-trilógia záró részében láthatjuk majd őt. A Jurassic World: Világuralom az eredeti film három szereplőjével kiegészülve 2022-ben érkezik elénk.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com