Hírek

Chris Pratt bibliai idézettel, Zoe Saldana szeretetkitöréssel védte meg James Gunnt

A közelmúlt legmegosztóbb filmes botrányához A galaxis őrzői-filmek két oszlopos tagja is hozzászólt.

Dave Bautista és James Gunn testvére, Sean Gunn után A galaxis őrzői újabb alkotói vették védelmükbe James Gunnt. Mint mi is megírtuk, Alan Horn, a Walt Disney Studios elnöke július 20-án bejelentette, hogy korábbi provokatív poénjai miatt kirúgják Gunnt A galaxis őrzői 3 rendezői székéből. A filmet 2020-ban mutatták volna be.

„Nem fogok hazudni, komoly kihívást jelentett ez a hétvége. Hagytam időt, hogy tisztába jöjjek magammal, mielőtt nyilatkozom. Szeretném, ha mindenki tudná, hogy A galaxis őrzői-család MINDEN tagját szeretem. És mindig is szeretni fogom” – írta Saldana a Twitteren.

Chris Pratt ezzel egy időben egy bibliai idézetet osztott meg az Újszövetségből, Jakab apostol leveléből. „Azért, szeretett atyámfiai, legyen minden ember gyors a hallásra, késedelmes a szólásra, késedelmes a haragra.”

Bár egyikük sem említette Gunnt név szerint, elég egyértelmű, hogy a sorok rá utalnak. Gunn írta és rendezte A galaxis őrzői első két részét, amely igazán sikeressé tette a két színészt.

Michael Rooker, aki az első két részben szerepelt ugyanakkor azt írta, hogy otthagyja a Twittert, mert elege van abból a „baromságból”, ami az ügy körül zajlik.

https://twitter.com/RookerOnline/status/1021118070771863552

(Rooker nem csak fenyegetőzött, az oldal már nem is él – a szerk.)

Gunn közleményt adott ki, amelyben azt írta, hogy már évekkel ezelőtt megbánta az ízetlen posztokat, és azóta megváltozott.

A Disney még nem jelentette be, hogy mi lesz A galaxis őrzői 3 sorsa Gunn eltávolítása után.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
[email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya