Hírek

Chris Pratt jóvoltából te is lehetsz dinoszauruszok vacsorája

A nagy sztárok időről időre előállnak valamilyen új jótékonykodási formával, az utóbbi hetekben pedig ez még hatványozottabban igaz. A legújabb, ráadásul igencsak izgalmas húzást Chris Prattnek köszönhetjük.

 

 

Mennyit érne neked, hogy felfaljon egy dinoszaurusz? Ha esetleg nagyon sok pénzed van, ezt most könnyen számszerűsítheted is, hiszen Chris Pratt két szerencsés és/vagy gazdag embernek is lehetőséget ad rá, hogy ez megtörténjen vele. Na, természetesen nem szó szerinti értelmében, csak a hamarosan készülő Jurassic World: Dominion film keretein belül.

 

Nem olyan régen ugyanis új jótékonykodási láz ütötte fel a fejét a hírességek körében, melynek lényege, hogy valamilyen izgalmas programra nevezhetnek a rajongók egy jelképes összegért. Prattet Justin Bieber hívta ki, hogy vegyen részt a kezdeményezésben, A Galaxis őrzői sztárja pedig úgy döntött, egy különös statisztaszerepet ajánl fel a jelentkezőknek…

 

Vagyis inkább kettőt. Az egyik szerepet ugyanis a 10 dollárért jegyet váltók között sorsolják ki, míg a másikért licitálás indult. A befolyt összeget teljes egészében olyan emberek megsegítésére fordítják majd, akik a koronavírus miatt különösen nehéz helyzetbe kerültek.

 

De ha esetleg valakinek nem az minden vágya, hogy a nagy vásznon váljon éhes dinoszauruszok vacsorájává, akkor más lehetőségek közül is válogathat: szerepelhet például az új Scorsese-filmben Leonardo DiCaprio oldalán, vagy együtt lóghat a Jóbarátok sorozat sztárjaival.

 

Hamarosan pedig újabb érdekes lehetőségekre számíthatunk, Pratt ugyanis kihívta a Bosszúállókat, Chris Evanst, Robert Downey Jr.-t és Chris Hemsworthöt is. Amíg ők előrukkolnak valami új, feltehetően őrült ajánlattal, érdemes jobban megismerni a Chris Pratt által felkínált lehetőséget.

 

View this post on Instagram

GET EATEN BY A DINOSAUR in Jurassic World: Dominion!!! WHAT!? Anyone can enter now! Click the link in my bio. Sweepstakes entry costs just $10 (see restrictions) AND there’s also an auction item going to the highest bidder. That’s right!!! Two chances! Each winner will appear in the movie, Jurassic World: Dominion GETTING EATEN BY A DINOSAUR!!! ? Two ways to win the same prize! Get yourself immortalized in cinematic history! Talk about the greatest gift money can buy!!! Every dollar goes to helping those in need. Click the link in my bio for all the details! #ALLINCHALLENGE Thank you @justinbieber for challenging me! I’m challenging @chrisevans @chrishemsworth @robertdowneyjr Avengers assemble!!

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

Avatar

Wehli-Nardai Dorina

Wehli-Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya