Hírek

Dínósimogatás Chris Pratt-módra – itt az első Jurassic World: Fallen Kingdom teaser

Hat másodpercet már láthatunk a jövőre érkező Jurassic World 2-ből.

A Jurassic World folytatásának írója, Colin Trevorrow osztotta meg azt a néhány másodperces videót a Twitteren, amely először mutat részletet a Fallen Kingdom-ból (magyar címmel: Bukott birodalom). A videóban egy kisdinó és a főszerepet játszó Chris Pratt látható – az élőlény az első rész raptorának utódja, esetleg kiskori énje lehet.

A Jurassic World: Fallen Kingdom történetéről még semmit nem lehet tudni, de az előzmények ismeretében nagy meglepetéseket aligha várhatunk. Mindenesetre a film stábja szinte megegyezik az előző részével: Pratt mellett visszatér Bryce Dallas Howard, szerepelni fog James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones és Rafe Spall, míg BD Wong és Jeff Goldblum ismét magukra öltik két évtizedes szerepeiket. Az első rész rendezője, Trevorrow most íróként tér vissza Derek Connoly mellett, a rendező pedig J.A. Bayona (A lehetetlen) lesz.

A Jurassic World: Fallen Kingdom magyar premierje 2018. június 7-én lesz.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
[email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya