Hírek

Dínósimogatás Chris Pratt-módra – itt az első Jurassic World: Fallen Kingdom teaser

Hat másodpercet már láthatunk a jövőre érkező Jurassic World 2-ből.

A Jurassic World folytatásának írója, Colin Trevorrow osztotta meg azt a néhány másodperces videót a Twitteren, amely először mutat részletet a Fallen Kingdom-ból (magyar címmel: Bukott birodalom). A videóban egy kisdinó és a főszerepet játszó Chris Pratt látható – az élőlény az első rész raptorának utódja, esetleg kiskori énje lehet.

A Jurassic World: Fallen Kingdom történetéről még semmit nem lehet tudni, de az előzmények ismeretében nagy meglepetéseket aligha várhatunk. Mindenesetre a film stábja szinte megegyezik az előző részével: Pratt mellett visszatér Bryce Dallas Howard, szerepelni fog James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones és Rafe Spall, míg BD Wong és Jeff Goldblum ismét magukra öltik két évtizedes szerepeiket. Az első rész rendezője, Trevorrow most íróként tér vissza Derek Connoly mellett, a rendező pedig J.A. Bayona (A lehetetlen) lesz.

A Jurassic World: Fallen Kingdom magyar premierje 2018. június 7-én lesz.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com