Hírek

Chris Pratt-tel élesztik újjá a ’60-as évek angol krimisorozatát

Chris Pratt a Lego-kaland után megint szinkronhangként működik közre

A galaxis őrzői és a Jurassic World-sorozat arca új karakter bőrébe bújhat. A Paramount Pictures tárgyalásokba kezdett a színésszel Simon Templar karakterének eljátszásáról.

Nem kérdés már tehát, a ’60-as évek ikonikus brit krimisorozata, Az angyal új feldolgozást kap. A stúdió már 2016-ban megvette a megfilmesítés jogait az eredeti könyv jogtulajdonosától, most pedig már elkezdődtek a casting folyamatok is – adott róla hírt a Collider.

Noha manapság nem a legismertebb franchise, Az angyal története nem újdonság a vásznon. Az RKO Pictures számos egészestés filmet készített Simon Templarnak a ’30-40-es években, a stúdió pedig Hollywood aranykorában az öt legnagyobbik egyike volt. A történet azonban később, Roger Moore idejében érte el a legnagyobb sikerét, amikor a brit ITV 3 évados sorozatot szánt a mindig megnyerő, igazságosztó kalandornak. Nyilván ez a szerep is vezette el a színészt James Bond karakteréig. Templart később, 1997-ben Val Kilmer is eljátszotta.

Ezúttal tehát Chris Pratt tűnik befutónak, akinek most amúgy is jól jön egy komolyabb munka. Az eredetileg jövő nyárra tervezett Cowboy Ninja Viking képregényfilmet ugyanis augusztusban kihúzta a jövő évi tervei közül a Universal, ezzel elég bizonytalan lett a sorsa az amúgy régóta fejlesztett projektnek. A másik idén nyáron bekövetkezett fiaskó pedig A galaxis őrzői 3 sorsa, James Gunn kirúgása a rendezői székből végül kinyírta a sztorit.

Chris Pratt naptárja azért így sem üres: jövőre érkezik A kölyök című western Vincent D’Onofrióval és Ethan Hawke-kal, és hangját adja A Lego-kaland folytatásában.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com