Hírek

Chris Rock lesz a Fargo 4. évadjának főszereplője

A komikus újabb komoly színészi munkát vállal: a nagysikerű Fargo sorozatverziójának új szezonjában jelenik meg.

A Noah Hawley által készített széria a Coen testvérek 1996-os mozifilmjének világát adaptálta tévésorozattá. Egyesek szerint még jobban is sikerült, mint az alapmű. Három igen pozitív fogadtatást kapó évadon vannak túl, melyben olyan híres színészek szerepeltek, mint Billy Bob Thornton, Kirsten Dunst vagy Ewan McGregor. Most az elsősorban stand-up comedyjéről és vígjátékszerepeiről ismert Chris Rock követi őket.

A történet most először nem Minnesotában fog játszódni.

1950-ben járunk majd Kansas Cityben, Missouri államban. Két nagy kaliberű bűnözőcsalád viszályának lehetünk szemtanúi. Az olasz családdal szemben álló afroamerikai szervezet vezetőjét játssza majd Rock.

Michael Stuhlbarg és Ewan McGregor a Fargo 3. évadjában

Rock karaktere és az ellenkező maffia feje „fiút cseréltek”, és most egymás gyerekét kell felnevelniük. Hogy ez miképp történik majd, annak magyarázatát bízzuk a sorozatra. Mindenesetre a rivális gengszterfőnök egy műhiba során meghal, ez pedig egész lavinát indít el.

A Fargo 4. évadját a következő évben kezdik forgatni.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett. Az írás mellett egy filmes rádióműsorban is próbálgatja szárnyait.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..