Hírek

Chris Tucker szerint lesz Csúcsformában 4.

Az egyik legismertebb buddy-cop vígjáték, a Csúcsformában folytatódhat – állítja az egyik főszereplő, a filmekben manapság nem igazán szereplő Chris Tucker.

Az amerikai Carter (Chris Tucker) és a hongkongi Lee (Jackie Chan) páratlan párosáról már három film készült. Igazi kasszasikerek lettek: alacsony költségvetésből készült akcióvígjátékok voltak, és tele voltak igazán jó verekedős jelenetekkel – köszönhetően Chan szerepeltetésének.

A harmadik részt 2007-ben mutatták be és egyértelműen a legkevésbé kedvelt epizód volt a szériából. Tucker szerint a negyedik film mindenképpen készül:

„A legcsúcsabb Csúcsformában lesz. Jackie már készen áll rá, a közönség pedig nem fogja elfejteni az új részt.”

Brett Ratner, az előző filmek rendezője valószínűleg nem fog visszatérni az új epizódra, köszönhetően a felszínre kerülő zaklatási ügyeinek. A rendezői munka nem is volt a sorozat legnagyobb érdeme, inkább a harsány Tucker és a szolid, de bunyóban verhetetlen Chan párosa vonzotta be a nézőket.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com