Hírek

Christian Bale is majdnem szerepet kapott a Han Solo-filmben

A-sötét-lovag-Felemelkedés-Christian-Bale

Igaz, hogy az azóta Solo: Egy Star Wars-történet címen futó önálló mozifilm szereplőgárdája egy ideje összeállt, egy ideig Christian Bale neve is ott lebegett a casting háza táján – írja a Collider.

Bár egy jó ideig úgy nézett, ki Christian Bale is szerepelhet az idén mozikba kerülő Han Solo-filmben, a színész végül nem került bele az alkotásba. Senki se búslakodjon azonban, mivel Bale rajong a Star Wars világáért és több ízben is kifejtette, milyen szívesen is játszana egyben, simán lehet, hogy a közelgő Csillagok háborúja filmek egyikében szerepet kap az Oscar-díjas alkotó. Főleg, ha azt vesszük, hogy Rian Johnson, Az utolsó Jedik rendezője idén kezdi meg a saját Star Wars-trilógiáját.

A Lucasfilm mindenképpen szeretett volna egy nagy nevet az akkor még csak tervben lévő előzményfilmhez, amely Han Solo és Chewbacca kalandjait mutatja be, mielőtt csatlakoztak volna a Lázadókhoz. Igaz, hogy a kész alkotásban ott virít Woody Harrelson, a készítők először Christian Bale-t szemelték ki, mint igazi húzónév. A színész pedig örömmel fogadta az ötletet és sokáig gondolkozott is rajta. Elmondása szerint hatalmas rajongó és szívesen játszana Star Wars film(ek)ben.

Hogy pontosan miért is nem vállalta végül be a szereplést, vagy miért nem mellette döntöttek, azt ugyan nem tudni, de a történetnek közel sincs vége. Míg Bale egy életre befejezte a szuperhősös korszakát, a Star Wars univerzuma más kategóriába esik. A színész továbbra is élesen érdeklődne egy esetleges szerep iránt, amely elrepíti őt egy távoli galaxisra.

Christian Bale egyébként utoljára a Hostiles című filmben szerepelt, míg legközelebb Adam McKay Backseat-jében alakul át Dick Cheney volt alelnökké. Bale-t Steve Carell, Amy Adams és Tyler Perry mellett láthatjuk majd.

És hogy mi lett végül a Solo: Egy Star Wars-történettel? Hát megkapták Harrelson mellett Emilia Clarke-ot, Alden Ehrenreich-ot, Paul Bettany-t, Donald Glover-t és Warwick Davis-t. A film egyébként már májusban a mozikba kerül itthon is.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com