Hírek

Christian Bale mellett most Chris Pratt csatlakozott az új Thor-filmhez

Ha esetleg eddig nem vártuk volna eléggé Taika Waititi újabb Thor-filmjét, akkor itt a következő jó hír a projekthez: Chris Pratt Star-Lordja is szerepelni fog a Thor: Love and Thunderben – írja a Deadline.

Noha Taika Waititi neve gyakorlatilag önmagában színtiszta garancia a minőségre, az alkotó már az előző Thor-film kapcsán is bizonyította, hogy a szuperhősös vonalban is megtartja friss és egyedi látásmódját. A Thor: Ragnarök után pedig a Love and Thunder is az ő rendezői kezei közül kerül majd ki. A Waititi-Chris Hemsworth duó mellé még januárban becsatlakozott Christian Bale is, most pedig újabb nagy sztár igazolt le a Marvel közelgő alkotásához.

Chris Pratt Star-Lord karaktere A galaxis őrzői-filmek és a Bosszúállók:Végjáték után most Thor különálló mozijában kap szerepet.

A hír azoknak persze nem akkora meglepetés, akik végignézték a Végjátékot, ugyanakkor simán benne volt a pakliban, hogy az új Thor-darab nem a nagy csata után azonnal veszi majd fel a fonalat. Pratt csatlakozása azonban erre utal, mi pedig izgatottan várjuk, hogyan is alakul tovább Thor és Star-Lord története.

A filmben Hemsworth, Pratt és Bale mellett szerepel majd Natalie Portman és Tessa Thompson is, míg a rendezői és írói székben helyet foglaló Waititi a hangját adja majd a szuperhősös kalandhoz.

A Thor: Love and Thunder egyébként már az előmunkálatoknál jár, és ha minden jól alakul, 2022 februárjára mozikba is kerül az újabb szuperhősös alkotás, amely csak egyike lesz a következő két évben érkező 12 darab alkotásnak.

És akkor a szuperhősök tényleg meghódították a világot

Chris Prattet addig azonban több filmben is láthatjuk majd: érkezik többek között egy izgalmas akció tőle, a Chris McKay-rendezte The Tomorrow War. Befejező részéhez ér a Jurassic World trilógia, amely ha más miatt nem, azért biztosan jobb lesz az első két filmnél, mert visszatérnek az eredeti klasszikus főhősei is. Bizony, Pratt és Dallas Howard mellett szerepel majd a Jurassic World: Világuralomban Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is.

Végezetül az új Thor előtt is magára ölti Star-Lord szerepét a színész: A galaxis őrzői 3. része ugyanis már 2021-ben a mozikba kerül.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com