Hírek

Christian Bale újra eljátszaná Batmant, de csak egy feltétellel

A-sötét-lovag-Felemelkedés-Christian-Bale

Christian Bale, aki háromszor is felöltötte a Batman-köpenyt, kijelentette, csak egy feltétellel lenne hajlandó újra eljátszani a szuperhőst, de akkor nagyon szívesen tenné.

A Nolan-féle A sötét lovag trilógia után a karakter filmes megjelenései nem közelítették meg Christian Bale Denevéremberét. Bale-t Ben Affleck váltotta a kosztümben, de a Warner inkább a DC hősök ellenségeire koncentrált legjobban sikerült filmjeiben (The Suicide Squad, Joker). Robert Pattinson sötétebb és gótikusabb Batmanje hatásosabb a vásznon, de még korai lenne a Nolan rendezte „realista” Batmanhez mérni. Most Christian Bale különös nyilatkozatot tett. A Deadline szemlézte azt az interjút, ahol

Christian Bale arról beszélt, szívesen eljátszaná újra Batman karakterét, de csak akkor, ha Christopher Nolan visszatérne rendezőként.

Bale volt a köpenyes igazságosztó a Batman: Kezdődik!, A sötét lovag és A sötét lovag – Felemelkedés filmekben. Egy esetleges negyedik részről azt mondta:

„Szerintem az lenne igazán valami, ha Nolan azt mondaná magának: tudod mit, van még egy történetem. Ha szeretné ezt a történetet velem elmesélni, benne lennék.”

Azonban nincs okunk a korai örömre, hiszen a színész azt is elmondta, háromnál több filmet soha nem terveztek. Még a forgatás megkezdése előtt is maximum trilógiában gondolkodtak, ami meg is valósult, igaz, az utolsó rész vége nyitva hagyta a lehetőséget további történeteknek.

Christian Bale a DC szuperhős után most Marvel gonoszt is alakít. A Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben ő lesz Gorr, az isten hentes. Bale a Thor negyedik része előtt utoljára 2019-ben szerepelt nagyjátékfilmben, akkor Az aszfalt királyaiban láthattuk.

Christopher Nolan 2020-ban jelentkezett utoljára filmmel. Akkor a Tenet a nyár egyik legnagyobb dobása volt, de nem kell már sokat várni a rendező új filmjére. A sztárokkal megpakolt Oppenheimer már az utómunka szakaszában jár, a premierjét jövő év júliusára tervezik.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com