Hírek

Christina Ricci is felbukkan a Wednesday új előzetesében

Wednesday jenna ortega

Az új Addams lány találkozása a régivel – többek közt ezt ígéri Tim Burton új adaptációja, amely másfél hónap múlva debütál a Netflixen. A Wednesday legfrissebb előzetese korábban nem látott karaktereket mutatott be: többek közt az is kiderült, ki alakítja Fester bácsit.

Ha van olyan alkotó és franchise, aminek elkerülhetetlenül találkoznia kellett egy ponton, az a gótikus esztétikájáról ismert Tim Burton és az Addams Family. Égben köttetett frigynek tűnik a jelenlegi produkció, viszont a rendező már jó ideje nem tudott emlékezeteset alkotni: a kisképernyő azonban látszólag kevesebb kötöttséget is jelentett. A Wednesday morbidnak és olykor véresnek, erőszakosnak tűnik, amely

meglepő váltás a ’90-es években látott, Barry Sonnenfeld által rendezett családi komédiákhoz képest.

A Sikolyban és az X-ben is látott „sikolykirálynő”, Jenna Ortega játssza Wednesday Addamst, aki egy különc gyerekeknek fenntartott bentlakásos iskolába kerül tinédzser évei végére. Az itt tapasztalható titkok, rejtélyek és természetesen a veszély és halál ígérete azonban az ő fapofájára is mosolyt csal.

Catherine-Zeta Jones és Luis Guzmán alakítják Morticiát és Gomezt, a főhős szüleit – a kopasz és köpcös nagybácsiról, Festerről azonban egyelőre semmi hírt nem kaptunk, egészen mostanáig. Fred Armisen, a Saturday Night Live egykori oszlopos tagja alakítja majd a hóbortos családtagot; emellett pedig egy kiemelt mellékszereplőre is felhívta a figyelmet az előzetes. Wednesday-t ugyanis nem más, mint Christina Ricci tette ikonikus karakterré, így a sorozat nem volt rest tisztelegni számára azzal, hogy eljátszhatja az iskola egyik tanárát.

A Wednesday meglepő módon kihagyja a halloweeni premierdömpinget, és november 25-én debütál a Netflixen.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com