Hírek

Christoph Waltz a Tarzanban!

christoph_waltz

christoph_waltzA kétszeres Oscar-díjas Christoph Waltz is szerepel a Warner Bros. új háromdimenziós Tarzan-filmjében, amelyet David Yates rendez.

A stúdió kedden jelentette be, hogy megkezdődtek az Edgar Rice Burroughs írásai nyomán születő film előkészületei. Alexander Skarsgard kapta a dzsungelben felnövő, majd a civilizációban visszatérő Tarzan szerepét, a további szereposztásban pedig Waltz mellett Samuel L. Jackson is helyet kapott. Margot Robbie, aki legutóbb A Wall Street farkasában tűnt fel, Tarzan szerelmét, Jane-t alakítja majd.

Az utolsó négy Harry Potter-filmet rendező David Yates a producer Jerry Weintraubbal együtt rendkívül látványos, a rendelkezésre álló technikai lehetőségeket kihasználó mozit ígért – írta a The Wrap hollywoodi filmes portál.

„Tarzan több mint egy évszázada örök, talányos figura mind az irodalomban, mind a filmen. A két világ között őrlődő férfi kalandjai a fiatal és az idősebb közönség érdeklődését is megragadták, örömmel mutatjuk be ismét egy új generációnak a filmvásznon” – fogalmazott Sue Kroll, a Warner marketing és nemzetközi forgalmazási elnöke.

A Tarzan-film 2016. július 1-jén debütál az Észak-Amerikai mozikban.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com