Hírek

A Quibi sorozatában Christoph Waltz Liam Hemsworth-re fog vadászni

A Quibi akció-thrilller sorozatában Christoph Waltz Liam Hemsworth-re fog vadászni. De mi az a Quibi?

A Quibi egy újszerű streaming platform, ami rövid tartalmakra specializálódott. Mit is jelent ez pontosan?

Maga a szó a quick és a bites szavak összevonásából jött létre. A mobiltelefonokra specializálódott Quibi világában egy átlagos sorozat hossza 2-4 óra körül mozog, ami 7 perc körüli szegmensenként lesz fogyasztható a szolgáltatásban, havi 8 dollár körüli összeg fejében.

Felmerül a kérdés, hogy mitől lesz ez más, mint az ingyenes websorozatok világa. Az alapítók, Jeffrey Katzenberg és Meg Whitman egy interjúban a minőségi tartalmakat jelölték meg az előreláthatólag április 6-án nyíló platform legfőbb vonzerejeként. Ennek érdekében a cégnek már olyan A-listás alkotókkal vannak közös projektjei, mint például Guillermo del Toro, Antoine Fuqua és Sam Raimi. A tárgyalások pedig folyamatosan zajlanak. Újabb és újabb nevek merülnek fel hírportálokon a szolgáltatóval kapcsolatban.

Liam Hemsworth

A Quibi legújabb projektjében a kétszeres Oscar-díjas Christoph Waltz vadászik Liam Hemsworth-re sport gyanánt. A történet ott kezdődik, hogy az érzelmi mélyponton lévő Dodge Maynard rábólint egy ajánlatra, ami révén egy titokzatos játék résztvevőjévé válik. Maynard hamar szembesül a ténnyel, hogy itt a Christoph Waltz által alakított Miles Seller legfőbb szórakozása, hogy rá vadásszon. Az akció-thriller mélyebb értelemben azt a határt vizsgálja, hogy mire hajlandó az ember az életéért és a családjáért.

A CBS Televízió által a Quibinek gyártott sorozat írója a Maffiózókat jegyző Nick Santora, rendezője pedig az elsősorban a Mad Men – Reklámőrültek révén ismert Phil Abraham lesz.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com