Hírek

Christopher Plummer alakítja a főszerepet Atom Egoyan bosszúfilmjében

christopher_plummerChristopher Plummer alakítja a főszerepet Atom Egoyan Remember című bosszúfilmjében, amelyben a modern történelem legsötétebb fejezete elevenedik meg.

A thrillerben a 84 esztendős színészen kívül Martin Landau, Dean Norris és Bruno Ganz is szerepel. A produkciós munkát Ari Lantos és Robert Lantos végzi – ismertette a Deadline.com hollywoodi filmes portál.

Plummer 90 esztendős holokauszt-túlélőt alakít, aki bosszút akar állni a családját meggyilkoló náci háborús bűnösön. A forgatás nyáron kezdődik Torontóban.

Plummer a Kezdők című vígjáték sztárjaként két éve már nyolcvanadik évén túl kapta meg élete első Oscar-díját. A színész továbbra is aktív maradt, az utóbbi években mutatták be a mozik A tetovált lány vagy a Muhammad Ali a Legfelsőbb Bíróság ellen című munkáit, és hamarosan megjelenik az Elsa és Fred című filmje, amelyben Shirley MacLaine a partnere.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya