Hírek

Te egy macskával jársz? – Itt a Cicaverzum első előzetese

A romantikus macskaland Szeleczki Rozália rendezésében készül, a cicáskodás első képsora pedig már megtekinthető. Az előzetesben azonban annál is több kérdés felmerül, mint hogy te egy macskával jársz?

A Cicaverzum egy harminc éves lányról, Fániról (Törőcsik Franciska) szól, aki a múltja miatt már rég lemondott a szerelemről, ám egy napon elkezd neki udvarolni egy fekete macska (hangja: Patkós Márton). Fáni sikeres építész, de szíve mélyén megmaradt kislánynak, így bedől a macsó Macskának, annak ellenére, hogy a kandúr hangját csakis ő hallja.

A szokatlan románc egyre különösebb fordulatokat vesz, mígnem a Macska miatt olyan mélyre kerül, hogy majdnem mindent elveszít, ami addig fontos volt neki.

Idén márciusban adtunk hírt arról, hogy Szeleczki Rozália első mozifilmje, a Cicaverzum már második hete forog Budapesten, aki Kemény Zsófi költővel közösen írta a forgatókönyvet. A film operatőre M. Deák Kristóf, producere pedig Iványi Petra. A három már említett főszereplőn kívül Udvaros Dorottya, Csobot Adél, Alföldi Róbert, Martin Márta, Tordai Teri, Blahó Gergő és Kiss Tibi zenész is látható lesz majd a filmben.

Ugyan a pontos premierdátumról még nincs hír, a Cicaverzum várhatóan 2023 első felében lesz látható a mozikban. Addig is itt az első előzetes:

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com