Hírek

Ciki vagy sem, Keira Knightley bénán gitározik

Keira Knightley

Keira KnightleyÚgy áll a kezemben a gitár, mint majomnak a fakanál – vallja be Keira Knightley. Ez azért kellemetlen számára, mert a férje rocker, James Righton, a Klaxton együttes frontembere, aki hiába próbálta megtanítani a zeneszerszám virtuóz kezelésére. „Tanítgatott, de nem hiszem, hogy megint lesz kedve hozzá – árulja el a színésznő. – Akkora stresszel jár számára, hogy nem éri meg.”

A színésznő arra azért büszke, hogy léggitározás közben nagyon menő látványt nyújtott, de amikor nagy lendülettel a húrokba csapott, úgy megfájdultak az ujjai, hogy fel kellett függeszteni a leckét. „Szörnyű látványt nyújtottak az ujjaim. Gondoltam, miután rendbejöttek, folytatom, de hiába próbálkoztam, megint nagyon fájt, úgyhogy a zenélést meghagyom Jamesnek.”

Keira férje egyébként billentyűsként is kiváló, de a fentiek fényében az már fel sem merült, hogy a színésznőt a zongorához is odaengedje.

Keira Knightleyt legközelebb a Jack Ryan című thrillerben láthatjuk Chris Pine oldalán. A Tom Clancy regényéből készített kémthrillert Kenneth Branagh rendezte, egyben a főgonoszt is ő játssza.

UIP Magyarország

UIP Magyarország

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya