Hírek

Cillian Murphy is belép a Hang nélkül világába

Cillian Murphy is csatlakozik Emily Blunthoz a Hang nélkül folytatásában. Az új filmet is John Krasinski írja és rendezi – áll a Variety hírében.

A Hang nélkül egy low budget horror film volt, amely bombaként robbant a mozikban: hatalmas szakmai és közönségsiker lett John Krasinski rendezése. Nem csoda hát, hogy az alkotás nagyon hamar folytatást kapott, az azonban egy ideig nem volt tiszta, Krasinski visszatér-e, és milyen szerepben. Ezen mára már mind túl vagyunk.

A Hang nélkül 2 2020-ban érkezik, Emily Blunt, Millicent Simmonds és Noah Jupe visszatérnek a filmvászonra, ráadásul még Cillian Murphy is csatlakozik hozzájuk. Krasinski pedig ismét elfoglalja a rendezői széket, valamint a forgatókönyv is tőle érkezik.

Nagyon futnak egyébként mostanában az érzékszervekkel játszó horrorok. A Hang nélkülben nem lehet hangosan beszélni vagy zajt csapni, a Netflix őrületes nézettségi adatokat hozó Sandra Bullock-filmjében, a Madarak a dobozban című filmben nem szabad nézni, míg szintén a Netflixtől érkező The Silence megint csak a csend életmentő erejéről szól majd.

Olvasd el a Madarak a dobozban alapjául szolgáló könyvről írt kritikánkat is!

Cillian Murphy csatlakozása csak tovább emeli a film színvonalát és a mi várakozásunkat. A színészt egyébként a Birmingham bandája című sorozatban lehet látni a kisképernyőn. Az év második felében pedig Helen Mirren és Luke Evans oldalán szerepel az Anna című Luc Besson filmben.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com