Hírek

Ruhákról álmodik – Cinderella előzetes

Ugyan Hamupipőke történetének újrafilmesítésekor megint csak egy újabb klasszikus előrángatásáról van szó, Kay Cannon rendezése egészen modern megközelítést céloz meg. Itt az első előzetes.

Az Amazon szárnyai alatt készülő új Cinderella film főszereplője Camila Cabello, kubai születésű amerikai énekesnő, akinek ez lesz az első filmszerepe.

Az új Hamupipőke egészen más dolgokról álmodik.

Nem a herceg miatt megy a bálba, nem a szerelmet keresi. Az ő boldogsága a karrierjében rejlik. A ruha számára nem eszköz, ami a herceghez repíti, hanem maga az élet, a kiteljesedés, a boldogság. Igen, ez a Hamupipőke a divatért bolondul, és maga akar boldogulni az életben!

Az újragondolt történet írója, rendezője és producere Kay Cannon. Az ő neve fémjelzi a Tökéletes hang filmeket, így nem meglepő, hogy Hamupipőke és társai is dalra fakadnak a filmben. S ugyan eddig csak a különbségekről beszéltünk, Kay Cannon változata alapvetően követi a történet fő fordulatait és mese jellegét: lesz benne bál, varázslat és izgalom.

A jó tündér szerepét a Broadway egyik legendás alakja, Billy Porter kapta.

Ez annyiban mindenképp jó választás, hogy Billy Porter is rajong a divatért! A herceg szerepében Nicholas Galitzine, aki hiába jó képű, a modern Cinderella nem esik le a lábáról érte, ő a ruhadizájn karrierjéért lelkesedik. A mostohaanya szerepében Idina Menzel, a mostohatestvéreket pedig Maddie Baillio és Charlotte Spencer játsszák. Feltűnik még Pierce Brosnan, Minnie Driver, James Acaster, James Corden, Romesh Ranganathan, Missy Elliott, Tallulah Greive, Luke Latchman, Fra Fee és Beverley Knight.

A film szeptember 3-tól az Amazon Prime Video-n lesz elérhető.

Keleti Léda

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com