Hírek

Ráncfelvarrás a Cinema City Arénában!

A tavaly megkezdődött felújítások részeként újra megnyílt az Aréna Pláza mozikomplexumának VIP részlege, amelyet kedden délben mi is szemügyre vehettünk.

Az érdeklődő vendégeket Darth Vader, Jack Sparrow és Deadpool köszöntötte a VIP szekció előterében, amely alaposan megváltozott január 15-e óta. A kiszolgálás módja teljes mértékben átalakult, hiszen eltűnt a pult, amely mögül a személyzettől kérhettünk ételt-italt. A helyét átvette a self-service, vagyis önkiszolgáló, svédasztalos megoldás. Rögtön meg is kóstolhattuk, hogy a mozi séfje mit kínál majd a nagyérdeműnek.

Miután a lobby elcsendesedett és csak Vader nagyúr szuszogása hallatszott,

Buda Andrea, a Cinema City marketingigazgatója köszöntött két rohamosztagossal az oldalán. A mozihálózat történetének fontosabb állomásai mellett a jelenleg is zajló, 9 országot érintő renovációs tervekre is kitért. Egy levetített kisfilm illusztrálta a hatalmas változást, ami lezajlott a kontinens országaiban, kiváltképp a brit megaplexekben, de a románinai 4DX mozi megnyitását, illetve a lengyel, a cseh, a szlovák és az izraeli felújításokat is figyelemmel kísérhettük.

Az igazgatónő mindemellett az itthoni fejleményekről is szót ejtett. A 2016-ban megnyitott győri 4DX mozi után idén márciustól már Debrecenben is élvezkedhetnek a négydimenzió szerelmesei. E két állomás között került sor a VIP termek fazonírozására, ami teljes szék- és kárpitcserét, a belső terek átformálását és egy közel egy hónapos folyamatot, valamint több mint 150 ember munkáját jelenti.

Befejezésként elmondta, hogy tematikus estekkel, speciálisan az alkalomra elkészített ételekkel, a mozi séfje által tartott „főzőórákkal”, valamint a személyzet továbbképzésével igyekeznek kielégíteni a nézők igényeit és kompenzálni a megemelkedett jegyárakat.

Az esemény egy közös mozizással zárult. Megtapasztaltuk a VIP termek már-már álmosító kényelmét a hatalmas fotelokban, amik akár ágyként is funkcionálhatnának. Három filmet ajánlottak fel megtekintésre; A víz érintését, A szabadság ötven árnyalatát és a Sötétben című alkotást. A mi választásunk a harmadikra esett, és nem is csalódtunk: a Diane Kruger főszereplésével készült, Fatih Akin rendező Golden Globe-díjas filmje nyomasztó, de tartalmas szórakozást nyújtott.

Gyenes Dániel

Gyenes Dániel

Gyenes Dániel a PPKE kommunikáció szakos, filmen és újságíráson specializált hallgatója. Ha egy filmben egyszerre jelenik meg a misztikum és a társadalomkritika, nála tuti befutó.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..