Hírek

City of Lies előzetes: Johnny Depp így oldja meg The Notorious B.I.G. merényletének ügyét

City-of-Lies-Johnny-Depp-Forest-Whitaker

Johnny Depp és Forest Whitaker nyomoz a 90-es évek rapp ikonjának meggyilkolásának ügyében a sokáig halogatott thrillerben. Megérkezett a City of Lies előzetese.

A sokáig halogatott thriller, a City of Lies végre eljuthat a közönséghez és már az előzetest is láthatjuk. Mármint egy újat. A film első előzetese több mint két évvel ezelőtt került ki, de a film bemutatásának halasztásával a várakozás is alábbhagyott. Idén március 19-én viszont néhány moziban és április 9-e után VOD formájában elérhetővé válik a Tupac és The Notorious B.I.G. meggyilkolásával foglalkozó thriller, így a Saban Films egy új előzetest is mutat.

A thrillerben Johnny Depp egy Los Angeles-i nyomozót alakít, aki több mint 20 éven keresztül próbál Biggie gyilkosának nyomára bukkanni. A nyomozót egy újságíró segíti, akit Forest Whitaker alakít. Ketten együtt kiderítik, miért maradt az ügy megoldatlan és arra is fény derül, hogy az LAPD érdekelt, hogy ez így is maradjon.

Johnny Depp felemelkedése és hanyatlása

A film a Pulitzer-díjas újságíró, Randall Sullivan LAbrynth című nyomozó regényén alapul. A könyvből Christian Contreras írt forgatókönyvet. A City of Lies rendezői székében Brad Furman (Beépülve – Az Escobar-ügy) ül.

A City of Lies bemutatását több évig halogatták Johnny Depp bírósági ügyei miatt – írja a Collider.

Április 9-ével azonban végre elérhetővé válik – az előzetes alapján – ígéretes film. Kíváncsian várjuk, hogy Johnny Depp ebben a filmben is a klasszikus szigorúan nézős karaktert hozza, vagy megfűszerezi valamivel az alakítását.

Ha akkora The Notorious B.I.G. fanok vagyunk, hogy nem tudunk várni áprilisig, akkor márciusban sem maradunk Biggie nélkül. Már elérhető a Netflixen a Biggie: I Got a Story to Tell dokumentumfilm, ami a kilencvenes években meggyilkolt rapper életébe kínál személyes betekintést.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com