Hírek

Claire Denis és Robert Pattinson újra együtt forgat

A csapathoz ezúttal Margaret Qualley is csatlakozik.

A rendező és a színész korábban a Csillagok határán című filmben dolgozott együtt, a forgatás után pedig Denis azt nyilatkozta, hogy a jövőben mindenképpen szeretne még a brit színésszel együtt dolgozni. A folytatásra pedig nem kell sokat várnunk, Denis következő filmjének Margaret Qualley mellett ismét Pattinson lesz a főszereplője – írja az Indiewire.

A film Denis Johnson egyik regényének adaptációja lesz és 1984-ben a nicaraguai forradalom idején játszódik. A film középpontjában egy rejtélyes üzletember és egy törtető újságíró románca áll majd. A szerelmespár azonban hamar hazugságok és titkos összeesküvések hálójában találja magát, amelyből kizárólag egymásra támaszkodva és egymásban bízva tudnak csak kiszabadulni.

A film forgatásának megkezdéséről egyelőre nincs információ, de az biztos, hogy Denis újra a Csillagok határán forgatókönyvírójával dolgozik majd együtt. Az biztos, hogy a film két sztárja igencsak elfoglalt mostanában: Pattinsont jelenleg a Batman munkálatai kötik le, Qualley pedig nemrégiben aláírt a Head full of ghosts című horrorfilmhez.

Varga Dóra

Varga Dóra jelenleg az ELTE filmtudomány képzésének mester szakos hallgatója. Több éve foglalkozik filmkritikaírással, érdeklődési területe a feminista filmkritika valamint a filmzene elmélete, azok kortárs tendenciái. Különösen kedveli az amerikai függetlenfilmeket, a távol-keleti filmeket, a stop-motion animációkat és az európai művészfilmek bizonyos vonatkozásait.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com