Hírek

Clint Eastwood utolsó utáni szerepe – The Mule előzetes

A 88 éves Clint Eastwood idén sem pihen: A párizsi vonat című filmjét az év elején láthattuk, de remélhetőleg a 2018 végén érkező The Mule egy jobb alkotás lesz.

Sokáig úgy tudtuk, hogy a 2012-ben bemutatott Az utolsó csavar című dráma lesz Clint Eastwood utolsó filmes alakítása. Még szerencse, hogy végül nem, ugyanis a felejthető sportdráma helyett Hollywood nagy öregje ismét magát rendezheti. A Gran Torino után tíz évvel jöhet tehát a The Mule című bűnügyi történet.

A Breaking Bad vagy az Ozark juthat először eszünkbe a sztori alapján, mely egy 90 éves drogfutárról szól.

Eastwood játssza a főszerepet, az utána nyomozó ügynököt pedig Bradley Cooper, akivel már együtt dolgoztak az Amerikai mesterlövészen. Mellettük még Laurence Fishburne-t, Andy Garciát, Dianne Wiestet, Michael Penát és Az apácában szereplő fiatal Taissa Farmigát is láthatjuk.

A macska-egér játék történetét maga Eastwood írta egy megtörtént esemény alapján. Társa a bajban pedig Nick Schenk volt, így újra összeállt a Gran Torinoért felelős forgatókönyvíró duó. Nagy reményeink fűződnek ehhez a filmhez, hiszen az idős rendezőnek jó ideje nem volt széles körben elismert alkotása – ha csak az Oscar-jelölt, de vegyes érzéseket kiváltó Amerikai mesterlövészt nem számítjuk annak.

A The Mule december 14-én érkezik az amerikai mozikba. A tervezett magyar premier január 3.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..