Hírek

Clive Owen 2.0

a_sebesz Teaser trailerrel jelentkezik a A sebész (The Knick) második évada. A 20. század elején játszódó kórházas-orvosos sorozat főszerepében ismét Clive Owen.

A kritikusok (Golden Globe jelölés, Pretime Emmy jelölés, AFI Awards győzelem), a nézők és mi is szerettük az újszerű, érdekes és már-már ismeretterjesztő jelleggel is bíró A sebész című sorozatot. Október 16-tól pedig folytatódik a széria, itt a második évad!

A történet szerint New Yorkban járunk, egy kórházban, melynek tagjai, Thackery doktorral (Clive Owen) az élen újszerű megközelítések, eszközök és műtési gyakorlatok bevezetésével próbálják meg javítani az orvoslást. Sőt, a sorozat gyakorlatilag bemutatja, hogyan is alakult ki a 20. század második felében használt orvostudomány. Az első évad 10 részét mind Steven Soderbergh rendezte, aki posztján marad az újabb évaddal is.

Owen mellett állandó szereplő még Juliet Rylance, André Holland, Grainger Hines és Katrina E. Perkins is.

Bár az előzetes tényleg rövidke, sok információval nem is szolgál, sejtet néhány dolgot (karantén, hajóút, cirkusz-varieté). Ami viszont biztos, hogy az eddig is hihetetlen látványvilág, a lenyűgöző korhűségre törekvés és az erős színészi játék ezúttal is biztosítva van.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com