Hírek

Colin Farrell maffiamonológja – Az HBO Max elhozta a The Penguin előzetesét

A Maxon szeptemberben debütáló DC spin off, a The Penguin az első képsorok alapján a Joker tónusát viszi tovább, de hangulatában úgy tűnik, a maffiafilmek irányába is kacsintgat.

Egyre inkább tendenciának tekinthető, hogy a valamikori nagy mozis univerzumok, mint a Star Wars vagy a Marvel univerzum a kisképernyőn szövik tovább a történeteiket, kihasználva a megváltozott tartalomfogyasztási szokásokat, melynek könnyen belátható, hogy a sorozatok a nagy nyertesei. Idén ősszel érkezik a Maxra a DC univerzum bővítésének következő darabja a The Penguin, mely a korábban többek között Danny DeVito által megformált Oswald Cobblepot eredettörténetét dolgozza fel, de a trailer alapján jócskán eltávolodva a Tim Burton által rendezett verziótól.

A sorozat showrunnere a S.H.I.E.L.D. ügynökeit jegyző Lauren LeFranc, a producere pedig a 2022-es Batman iró-rendezője, Matt Reeves. Tónusában és hangvételében az előzetes alapján Reeves koncepciója érvényesül majd a sorozatban, melynek címszerepére Colin Farrell is visszatér szinte a felismerhetetlenségig elmaszkírozva.

Max

A DC egyébként nem bővelkedik karakterépítő sorozatokban, tavaly készült el a Gotham lovagjai, mely szintén az HBO Max kínálatában érhető el, vagy az alig valamennyi publicitást kapott, és 3 évad után elkaszált, Batman komornyikjának fiatal éveit bemutató Pennyworth. A The Penguin ezekkel szemben úgy tűnik sokkal komolyabb hangvételt kíván megütni, és egy, a filmekkel szoros kapcsolatot fenntartó karakterrajzot fog majd a néző elé tárni.

Kéri-Keller Szilvia

Kéri-Keller Szilvia magyar-angol szakos bölcsészként végzett az SZTE-n, később pedig vizuális kultúratudományból szerzett diplomát. Cikkei korábban az Apertúrában és Apertúra Magazinban jelentek meg, filmek terén mindenevő, 2023-tól a Filmtekercs tagja.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com