Hírek

Colin Farrell egy érzelmes filmben – After Yang előzetes

Az A24 Stúdió bemutatta új filmje, az After Yang előzetesét. A premier március 4-én lesz, és bizony érdemes megjegyezni ezt a dátumot!

A vizuális művész & rendező Kogonada jegyzi az A24 Stúdió legújabb filmjét. Kogonada koreai származású amerikai, akinek az első filmje, a Columbus 2017-ben nagy fesztiválkedvenc lett. Egyből bebizonyította, hogy érdemes odafigyelni, amikor az ő nevét látjuk. A Columbus előtt főleg rövidfilmeket vagy dokukat forgatott, majd előállt az első nagyjátékfilmjével, amely mértani precizitással készült el. A rendezőre Yasujirô Ozu japán rendező filmjei voltak a legnagyobb hatással, ami jócskán érződik az érzékeny építészeti filmjén,

de vajon mit nyújt majd az After Yang című nagyjátékfilmjében?

Az After Yang egy olyan világba kalauzol el minket, ahol a robotok a mindennapi élet részei, sőt, a családi élet részei. Segítenek a családnak, de közben maguk is rendelkeznek érzésekkel, emlékekkel. Az egyik ilyen robot Yang, akit Justin H. Min játszik el. A családapát Colin Farrell alakítja. Amikor Yang elromlik, az apa kutatásba kezd, miként hozhatná vissza örökbefogadott lánya legjobb barátját. Azonban a robot fejébe látva egyre felmerülnek az élet nagy kérdései, mindez gyönyörű, lírai mozgóképen.

Az After Yang Cannesban mutatkozott be tavaly, Amerikában a múlt hónapban. A film további szereplői: Jodie Turner-Smith, Malea Emma Tjandrawidjaja, Haley Lu Richardson, Sarita Choudhury és Clifton Collins Jr. Immáron Colin Farrell-nek, A homár és A szent szarvas meggyilkolása után, ez a harmadik filmje, amit az A24-vel közösen készít.

A film mozipremierje 2022. március 4-én lesz.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com