Hírek

Colin Farrell egy kegyetlen bálnavadász – The North Water előzetes

Intenzív és látványos előzetest kapott Colin Farrell és Jack O’Connell érkező minisorozata, a The North Water. Vajon meddig marad meg embernek az ember embertelen körülmények között?

Végre belenézhetünk az AMC egyik legígéretesebb újonc sorozatába. Megérkezett ugyanis az első, igen csak mozgalmas előzetes a The North Waterhez.

Az alkotásban Colin Farrell és Jack O’Connell mellett a gyönyörűen fényképezett sarkvidéké a harmadik főszerep.

Így az érkező alkotás nem csak izgalmas és drámai, de végtelenül látványos is lesz. A minisorozat Ian McGuire azonos című bestsellere alapján készült a Berlint és Velencét is megjáró Andrew Haigh vezetésével. Tőle korábban olyan filmeket láthattunk, mint a 45 év, a Hétvége vagy a Lean on Pete.

A történet egy leszerelt katonai doktorról szól az 1850-es években, aki elszegődik egy bálnavadász-hajó orvosának. Az expedíciót azonban nem csak a természet embertelen kihívásai nehezítik, hanem a legénység is. Köztük is a legrosszabb a híresen kegyetlen Henry Drax, akinek nyers erkölcstelensége mindennel szembe megy, amiben az orvos eddig hitt. Az orvost Jack O’Connell alakítja, míg Drax a sokszor felismerhetetlen Colin Farrell személyében lép elénk.

Az előzetes egy drámával megpakolt 5 részes alkotást ígér, amelyben a két színész mellett szerepel még Stephen Graham, Peter Mullan és Gary Lamont.

A The North Water július 15-én indul az AMC műsorán.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.